Λευκό Κολιμπρί

Λευκό Κολιμπρί

Hummingbird

🐦 White Hummingbird

Πάρτε τα κιάλια και έναν που ξέρει τα μέρη και κατευθυνθείτε σε ένα τοπικό πάρκο για να εντοπίσετε ένα φτερωτό πλάσμα! Τα πουλιά έρχονται σε ένα ευρύ φάσμα σχημάτων, μεγεθών, χρωμάτων και συμπεριφορών, καθιστώντας τα μία από τις πιο ποικίλες ομάδες ζώων στη Γη - από επιβλητικούς αετούς μέχρι το σημερινό μικροσκοπικό χιονισμένο φτερωτό αστέρι, ένα λευκιστικό κολιμπρί της Άννας. 

Αυτά τα κολιμπρί (αεικίνητα μικροσκοπικά πουλιά με έντονα χρώματα και μεγάλο λεπτό ράμφος) είναι συνήθως αεικίνητα, αλλά στην περίπτωση του συγκεκριμένου είδους, ο λευκισμός σημαίνει ότι έχουν μειωμένη χρώση, με αποτέλεσμα μια πιο χλωμή εμφάνιση. Σε αντίθεση με τα πουλιά αλμπίνο, αυτά τα κολιμπρί διατηρούν κάποιο χρώμα στα μάτια τους. Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, το "κολιμπρί της Άννας" αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις. Με το ελαφρύτερο φτέρωμα που προσφέρει ελάχιστη προστασία από αρπακτικά όπως γεράκια και άγριες γάτες, αυτά τα μαγευτικά πλάσματα περιηγούνται σε ένα επικίνδυνο τοπίο.

Τα άσπρα hummingbirds ζουν στις βόρειες ακτές του Ειρηνικού ως επί το πλείστον και το κελάηδημα τους - το λέει και το όνομα τους (ωδικά) παρ' ότι μικροσκοπικά είναι έντονο και σαν αρχίσει δεν τελειώνει μέχρι να πέσει το σούρουπο.

τΑπό bing.com
Hummingbird - Κολιμπρί

Related [Τυχερό Κολιμπρί] εδώ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Κοράκι

Η άλλη πλευρά των πραγμάτων

Ευλογημένες μυγδαλιές