Εθνική οδός Χάνα - Χαβάη

Αυτοκινητόδρομος Χάνα

Hana Highway
Αυτοκινητόδρομος Χάνα - Χαβάη, μέσα στο τροπικό δάσος

Hana Highway

Elvis Presley - Blue Hawaii 1961


Blue Hawaii 1961 σκην. Norman Taurog

Ένας μεγάλου μήκους αυτοκινητόδρομος ενώνει τη νήσο Μάουι με το κύριο κορμό της νήσου Χαβάη, στο μέσον του Νότιου Ειρηνικού ωκεανού. Ένας απίστευτος δρόμος με στροφές ανάμεσα στην τροπική Πολυνησιακή φύση με το βλέμμα να χάνεται στα μπλε σκούρα νερά του ωκεανού.

Road to Hana Hawai

Οι τουρίστες συχνά εξισώνουν τη Χαβάη με τη χαλάρωση, αλλά ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατά της - ο δρόμος προς τη Hana - μπορεί να σας κάνει να πιάσετε σφιχτά το τιμόνι. Εκτείνεται για 103 χιλιόμετρα κατά μήκος της βόρειας ακτής του Maui από το Kahului έως την ήσυχη πόλη Hana. Ο αυτοκινητόδρομος έχει πάνω από 600 μεγάλου ανοίγματος στροφές και πολλές γέφυρες μιας λωρίδας.

🎵 Elvis Presley
- Οι ταινίες

Η διαδρομή είναι εστιασμένη, οπότε μην ξεχάσετε να σταματήσετε και να χαλαρώσετε στα καταπράσινα τροπικά δάση και τους καταρράκτες. Μερικά αξιοθέατα κατά μήκος της διαδρομής περιλαμβάνουν το μονοπάτι Waikamoi Ridge, τους εύκολα προσβάσιμους καταρράκτες Twin Falls και τη μαύρη άμμο..

👉 Δημοσίευση από bing.com - Στη Χαβάη γυρίστηκε και η ταινία του Έλβις, "Γαλάζια Χαβάη": Όταν απολύεται από το στρατό, ο Τσάντ Γκέιτς επιστρέφοντας στη Χαβάη, αρνείται να εργασθεί στη δουλειά του πατέρα του αλλά πληροφορεί τους γονείς του πως θέλει να εργασθεί στο πρακτορείο ταξιδίων που δουλεύει η μνηστή του ως τουριστικός συνοδός.

Blue Hawaii - "No more" Elvis Presley 1961 (Hanauma Bay, τοποθεσία)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Κοράκι

Η άλλη πλευρά των πραγμάτων

Ευλογημένες μυγδαλιές