22 Αυγ 2013

Ομελέτα σε Ψωμί

Ομελέτα σε ψωμί τοαστ
Υλικά για 1 μερίδα
2 αυγά,
τυρί 1/3 της συσκευασίας Fhiladelphia light
Ψωμί τοαστ
1 ώριμη ντομάτα
1 πιπεριά
2 φέτες γαλοπούλα καπνιστή κομμένες σε μικρά τετράγωνα (προαιρετικά)
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Αναμειγνύεις τα αυγά με το Φιλαδέλφεια και ρίχνεις στο τηγάνι σε λίγο λάδι. Μόλις αρχίζει να πήζει η ομελέτα τη θρυμματίζεις με το πηρούνι ανακατεύοντας με την ξύλινη σπάτουλα διαρκώς (στραπατσάδα). Προσθέτεις μυρωδικά της αρεσκείας σου. Απλώνεις λίγο από το μείγμα αλλά να καλύψει μια φέτα φρυγανισμένη του τόαστ (κατά προτίμηση Tramezzini σκούρο).
Προαιρετικά απλώνεις ψιλοκομμένη ντομάτα και πιπεριά.

Αρχική Πηγή eleftheria gr